7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Gebruikte kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

per pagina

Tweedehands kantoormeubelen

 En of we iedereen ongeacht het budget van dienst kunnen zijn. Op het gebied van kantoormeubelen kunnen we echt iedereen van dienst zijn. Dat heeft zeker ook te maken met het feit dat we behalve nieuw kantoormeubilair ook tweedehands kantoormeubelen voor je in ons zeer brede aanbod hebben opgenomen. Je koopt dan nog zeer goed meubilair voor spectaculair lage prijzen. En zo kunnen we echt iedereen steeds op de wenken bedienen, ongeacht hoe goed gevuld de portemonnee ook is. Doe er je voordeel mee!

We mogen ons ondertussen dé werkplekinrichter noemen en leveren door heel Nederland en België

 Vooropgesteld; we mogen ons ondertussen de werkplek inrichter noemen en onze vestigingen in Zwolle, Utrecht en Amersfoort mogen zich verheugen in een groeiende belangstelling. Dat heeft zeker ook iets te maken met corona. Sinds de uitbraak van het virus is de belangstelling in goed kantoormeubilair sterk toegenomen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met thuiswerken. Steeds meer mensen richten thuis een werkplek in. Daarbij is niet alleen de uitstraling van het meubilair belangrijk. Zeker de ergonomie speelt een zeer grote rol. Het werken in de juiste werkhouding is steeds belangrijker geworden. Koop je meubels bij ons, dan is terdege rekening gehouden met de ergonomie. Dat betekent dat wanneer je kiest voor onze stoelen, tafels, bureaus of kasten, je altijd te maken hebt met meubilair dat voldoet aan de ergonomie norm. Het is verstandig daar goed om te denken. Want kies je voor ergonomie, dan vermindert de kans op klachten aan bijvoorbeeld de nek, schouders en de rug.

Zo bieden we je steeds zeer betaalbare kantoormeubelen aan

Waar we ook al om bekend staan, is de betaalbaarheid van de kantoormeubelen die we aanbieden. Dat geldt natuurlijk helemaal voor de tweedehands kantoormeubelen. We hebben een zeer ruim aanbod aan tweedehands kantoormeubelen in de vorm van onder meer bureaustoelen, conferentiestoelen, bureaus en archiefkasten. Het mooie is dat we ook de tweedehands kantoormeubelen in heel Nederland en België keurig thuis bezorgen.

Kies je ook voor de meest voordelige optie?

Kies je voor tweedehands kantoormeubelen, dan kies je voor de meest voordelige optie. Dat doet echter niet af aan de kwaliteit van de meubelen. Want die is altijd prima in orde. Voordat de tweedehands kantoormeubelen te koop aangeboden worden, worden de meubels gecontroleerd door onze zeer ervaren kantoormeubel monteurs. Mocht er sprake zijn van mankementen, dan worden die meteen gerepareerd. Daardoor kun je er altijd op vertrouwen dat ook onze tweedehands kantoormeubelen in zeer goede staat verkeren. Je hebt er echt nog jarenlang plezier aan. Dat garanderen wij je.

Ook tweedehands kantoormeubelen van de beste en meest bekende merken

Het is goed om regelmatig ons aanbod tweedehands kantoormeubelen te checken. Dat komt omdat het aanbod een sterk wisselend karakter heeft. Regelmatig halen we namelijk grote partijen kantoormeubelen op. Daardoor garanderen we je steeds een zeer groot aanbod gebruikte kantoormeubelen. En zo kunnen we je steeds kantoormeubilair voor elk budget bieden. Zoals gesteld voldoet ons tweedehands kantoormeubilair aan alle eisen en bieden we je ook gebruikte meubelen van de beste merken als Ahrend, Aspa en BMA.

De beste tweedehands kantoormeubelen, het beste advies en ook nog eens de beste service

We willen het graag iedereen naar de zin maken als het gaat om kantoormeubilair. Dat doen we behalve door het aanbieden van nog prima tweedehands kantoormeubelen ook door onze uitstekende service en ons altijd deskundige advies. Heb je vragen wat betreft het aanbod of over ergonomie? Stel ze aan onze specialisten en geheid dat je altijd goede antwoorden en het beste advies krijgt. Het zegt verder ook al veel dat we al onze kantoormeubels gewoon door heel het land en ook in België bezorgen. Wij ontzorgen je op een wijze die je best uniek mag noemen in de wereld van kantoormeubels.

We bieden je ook uiteraard nieuwe kantoormeubelen

Uiteraard hebben we niet alleen tweedehands kantoormeubelen in huis. Integendeel. Wil je graag nieuwe kantoormeubelen aanschaffen, dan kunnen we je ook al prima van dienst zijn. Heel erg goed zelfs. Ons aanbod aan zitmeubilair, bureaus en tafels, kasten en opbergsystemen en accessoires wordt niet voor niets alom geroemd. Daarbij zijn we steeds in staat om uitstraling en functionaliteit te koppelen aan de geldende ergonomie normen.

Op den duur levert dat klachten aan de rug, schouders en nek op

Net als voor de tweedehands kantoormeubelen geldt, geldt ook voor onze nieuwe meubelen dat al onze producten voldoen aan de gevraagde ergonomie normen. Die normen worden steeds belangrijker. De tijd dat je aan de keukentafel zittend op een keukenstoel aan het werk was, is geweest. Op de lange termijn levert je dit zeker ook problemen aan de nek, schouders en de rug op. En dat is iets wat je natuurlijk wenst te voorkomen. Door voor onze kantoormeubelen te kiezen, reduceer je het ziekteverzuim en kun je gewoon de hele dag productief zijn.

Wij schrijven kwaliteit nog echt met een hoofdletter

We hebben zowel als het gaat om de nieuwe als de gebruikte meubelen alleen meubelen van de beste merken beschikbaar. Wij schrijven kwaliteit nog echt met een hoofdletter en werken om die reden alleen met de beste merken. Daarom is het een logische stap dat je al jouw kantoormeubelen bij ons koopt. Je koopt dan betaalbare meubelen van de beste kwaliteit en wordt volledig ontzorgd. Dit alleen al vanwege het feit dat we de meubelen gewoon bij je thuis bezorgen, ongeacht waar je ook woont.

Verstandig om regelmatig eens ons brede aanbod kantoormeubelen te bekijken

Het is altijd verstandig om ons aanbod zeer regelmatig eens te bekijken. Niet alleen ons aanbod van tweedehands kantoormeubelen wisselt nogal eens, dat geldt ook voor de nieuwe kantoormeubelen die we aanbieden. We gaan nadrukkelijk met de tijd mee en willen je steeds de meest trendy kantoormeubelen bieden. En zonder onbescheiden te willen zijn, dit lukt ons toch wel heel aardig. Klop dus vooral bij ons aan in de zoektocht naar de beste en meest voordelige kantoormeubelen. Dan weet je dat je altijd kwaliteit koopt zonder de hoofdprijs te hoeven betalen.