Altijd gratis montage en bezorging

Professionele klantenservice op maat

7000m2 showroom in Zwolle & Amersfoort

Zitmeubilair

Zitmeubilair

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 562

per pagina
 1. -32%
  Rating:
  0%
  THUISWERK ACTIE!! Drumback bureaustoel | NEN-EN 1335 | VIasit
  Speciale prijs € 313,39 € 259,00 Normale prijs € 458,59
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 562

per pagina

Zitmeubilair

Pijlman Kantoormeubelen geldt als dé werkplekinrichter en je vindt er dus ook een bijzonder groot aanbod stoelen, zowel nieuw als in gebruikte uitvoering. Er is altijd een stoel beschikbaar die voldoet aan jouw wensen en eisen. En mocht dat niet zo zijn, neem dan contact op. Pijlman Kantoormeubelen wil en kan je namelijk altijd verder helpen. Bovendien staat het voor alleen het beste advies en krijg je er duidelijke zit instructies. De stoelen worden standaard voor een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding aangeboden. Dus winkel je met elk budget bij deze specialist.

Garantie op zowel nieuwe als gebruikte stoelen

Kijk maar een som je heen. Zie je hoeveel verschillende stoelen er zijn? Niet voor niets biedt Pijlman Kantoormeubelen bureaustoelen, fauteuils, vergader- en kantinestoelen, designstoelen , terrasstoelen, werkstoelen, barkrukken en leerlingstoelen. En dat zowel in nieuwe als in gebruikte vorm. Over de kwaliteit van de gebruikte stoelen hoef je geen seconde te twijfelen. Het bewijs is wel dat je behalve op nieuwe stoelen, wordt ook garantie gegeven op gebruikte stoelen. Dan weet je dus dat het met de kwaliteit wel goed zit en het bewijst hoeveel vertrouwen Pijlman Kantoormeubelen in de eigen producten heeft.

Niet voor niets geldt Pijlman Kantoormeubelen als dé werkplekinrichter

Pijlman Kantoormeubelen geldt niet voor niets als dé werkplekinrichter. En omdat geen werkplek gelijk is, heeft Pijlman een groot aantal stoelen beschikbaar die tegemoet komen aan jouw speciale wensen en eisen. Zeker nu meer en meer mensen thuis hun werk doen en een eigen werkruimte inrichten, wordt de stoel steeds belangrijker. Want uiteraard wil je ook thuis de ergonomisch perfecte situatie creëren. Bovendien wil je een stoel waarop je het best je werkzaamheden uit kunt vieren. Pijlman Kantoormeubelen heeft ze allemaal, in de kleuren en uitvoeringen die je maar wenst en met speciale aandacht voor ergonomie.

Bij stoelen is de ergonomie uitermate belangrijk

Ergonomie is uitermate belangrijk. Zonder al te veel uit te weiden gaat het erom dat je steeds de juiste zithouding hebt. Heb je dat niet en biedt de stoel geen ergonomie, dan kun je wachten tot je rugklachten of problemen aan de schouders gaat ondervinden. In bepaalde gevallen maakt dit je werk zelfs onmogelijk. Behalve het kiezen van de juiste stoel is het dus ook belangrijk om de voorlichting die Pijlman Kantoormeubelen biedt over de zithouding die je bij voorkeur aanneemt op de stoel.

De stoelen voldoen aan alle gestelde normen

Kijken we naar het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen dan voldoen de bureaustoelen aan de geldende Arbo wetgeving en de NEN-normen. Je hebt keuze in materialen en kleuren en Pijlman biedt de bureaustoel ook inb gebruikte uitvoering aan. Ook dan voldoen de producten aan alle geldende regels. Met fauteuils geef je een ruimte een luxe uitstraling. Bovendien hoort bij een luxe ogend bureau ook een stoel als een fauteuil. Ook het aanbod vergaderstoelen mag er zijn. De inrichting van een vergaderruimte is belangrijk. Ga maar na, je overlegt vaak ook met klanten in deze ruimte en dan wil je toch een goede indruk maken. De stoelen in de vergadertafel garanderen een actieve zithouding en dat zorgt voor een snellere en betere vergadering.

Kantinestoelen zijn praktisch en comfortabel

Ook aan kantinestoelen geen gebrek bij Pijlman Kantoormeubelen. De stoelen zijn stuk voor stuk praktisch en comfortabel. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Wil je designstoelen om meer uitstraling aan je bedrijf te geven? Dan ben je bij Pijlman, met showrooms in Zwolle en Amersfoort, ook al aan het enige juiste adres. De design stoelen geven een positieve en professionele uitstraling. En uitstraling is steeds belangrijker. In het aanbod vind je onder meer producten uit Nederland, maar ook uit bijvoorbeeld Italië.

Garanderen een goede sta- en zithouding

In de zomermaanden zoek je uiteraard ook de beste en mooiste terrasstoelen. Belangrijk is dat deze stoelen duurzaam zijn De stoelen in het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen zijn uitstekend geschikt om gedurende lange periodes buiten te staan. Van uitstekende kwaliteit zijn ook de werkstoelen. Ook deze stoelen garanderen een goede sta- en zithouding. Ook bij deze speelt ergonomie een voorname rol. Bovendien geven de stoelen je de maximale bewegingsvrijheid. Als je verschillende zitgelegenheden wilt creëren in de kantine en actief bezig bent met zaken als de VrijMiBo (de vrijdagmiddag borrel) geef je kantine dan extra allure door voor barkrukken te kiezen. Ook die vind je in bijzonder ruime mate bij Pijlman. En om het aanbod compleet te maken biedt Pijlman Kantoormeubelen ook nog eens alleen de beste leerlingstoelen. De stoelen die aangeboden worden zijn stuk voor stuk voorzien van een stevig onderstel en een zitting van kunststof. Dat maakt de stoel stabiel, robuust en gemakkelijk schoon te houden.

Voor iedereen mogelijk om een leuke en ergonomische werkplek in te richten

Het aanbod stoelen van Pijlman Kantoormeubelen is indrukwekkend. En daar blijft het uiteraard niet bij. Want behalve deze producten biedt de werkplekinrichting bureaus, kasten, horeca meubilair, banken, magazijninrichting, accessoires en dus eveneens een groot aanbod tweedehands kantoormeubilair. Daardoor is het voor iedereen mogelijk om een leuke en vooral ergonomische werkplek in te richten.

Stoelen met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Behalve de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding die Pijlman Kantoormeubelen te bieden heeft en het enorme aanbod, zijn er meer redenen waarom juist zaken te doen met deze aanbieder. Zo worden de producten doorgaans gratis geleverd en ter plaatse door de specialisten van het bedrijf gemonteerd. Handig is ook het feit dat Pijlman over twee showrooms beschikt, een in Zwolle en een in Amersfoort. Bijzonder is de garantie die je krijgt, ook als je besluit tweedehands producten te kopen. Het zegt veel, zo niet alles over de kwaliteit die geleverd wordt en over het vertrouwen dat Pijlman in de eigen productie heeft. Je vindt online, in Zwolle of in Amersfoort altijd precies die stoel die je wenst. Het kleurenaanbod is groot en het deskundig advies van het team van Pijlman Kantoormeubelen doet de rest. Zeker vanuit het oogpunt van ergonomie is het slim de adviezen die je krijgt ter harte te nemen. Doe je dat, dan beleef je alleen maar plezier aan je aankoop. En dat is precies wat Pijlman Kantoormeubelen wil.