7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Infinity Pure Loop SW+ - Pijlman kantoormeubelen - Zwolle

Pure Loop SW+

Infinity Pure Loop Wood UPH - Pijlman kantoormeubelen

Infinity Pure Loop Wood UPH

Pure Loop SW+ UPH

  • Pure Loop
  • Merk Infinity 
  • Disigner Claus Breinholt
€ 440,00 Excl. BTW
SKU
19193
Bekijk here alle stoffen op groot formaat.

De Pure Loop SW+ UPH is een veelzijdige en moderne stoel die perfect is voor gebruik in verschillende omgevingen, zoals woningen, kantoren, restaurants of hotels. De stoel heeft een elegant ontwerp dat comfort en stijl combineert en zorgt voor een verfijnde uitstraling.

De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder een stalen frame in verschillende kleuren en een zitting en rugleuning bekleed met hoogwaardige stoffen. Deze materialen zorgen voor extra comfort en duurzaamheid, en zorgen ervoor dat de stoel gemakkelijk te onderhouden is.

De Pure Loop SW+ UPH heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele zitting, zelfs bij langdurig gebruik. De stoel is voorzien van een licht gebogen rugleuning die zich naadloos voegt naar het lichaam en zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de rug.

De stoel is stapelbaar en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in drukke omgevingen. Hij is duurzaam en kan lang meegaan zonder aan kwaliteit of stijl in te boeten.

Kortom, als je op zoek bent naar een moderne en veelzijdige stoel met een elegant ontwerp, dan is de Pure Loop SW+ UPH een uitstekende keuze.

Eigenschappen:

  • Hoogte: 81cm
  • Breedte: 67cm
  • Diepte: 67cm
  • Zithoogte: 46cm
  • Gewicht: 8,5kg
  • Geschikt voor buiten: Nee

 

 

 

   Gratis bezorging!

Wanneer u een bestelling plaatst bezorgen wij deze binnen Nederland, België en Duitsland geheel kosteloos. 

     Snelle levering!

Onze chauffeurs zullen uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afleveren mits de kantoormeubelen bij ons op voorraad zijn.

     Montage!

Onze ervaren monteurs monteren uw nieuwe bureaustoel, kantoorkast of bureau op vakkundige wijze en plaatsen deze op de plek die u aanwijst.
Als alles naar wens is nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug zodat u direct aan het werk kan op uw nieuwe werkplek.