7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Zit-sta bureau elektrisch 2 motoren

Zit-sta bureau elektrisch 2 motoren

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
 1. -22%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 100 x 60cm
  Speciale prijs € 379,00 Excl. BTW Normale prijs € 485,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 2. -20%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 100 x 70cm
  Speciale prijs € 389,00 Excl. BTW Normale prijs € 485,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 3. -20%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 100 x 80cm
  Speciale prijs € 389,00 Excl. BTW Normale prijs € 485,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 4. -14%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 120 x 60cm
  Speciale prijs € 395,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 5. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 120 x 70cm
  Speciale prijs € 399,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 6. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 120 x 80cm
  Speciale prijs € 399,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 7. -9%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 140 x 70cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 8. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 140 x 80cm
  Speciale prijs € 409,00 Excl. BTW Normale prijs € 471,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 9. -7%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 160 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. BTW Normale prijs € 460,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 10. -12%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 160 x 80cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. BTW Normale prijs € 476,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 11. -9%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 70cm
  Speciale prijs € 439,00 Excl. BTW Normale prijs € 483,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 12. -11%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 80cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. BTW Normale prijs € 483,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 13. -11%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 90cm
  Speciale prijs € 439,00 Excl. BTW Normale prijs € 494,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 14. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 70cm
  Speciale prijs € 449,00 Excl. BTW Normale prijs € 519,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 15. -10%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 80cm
  Speciale prijs € 449,00 Excl. BTW Normale prijs € 499,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 16. -12%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 100cm
  Speciale prijs € 459,00 Excl. BTW Normale prijs € 519,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina

Ontdek het Zit-Sta Bureau: Voor Optimaal Comfort en Flexibiliteit

Introductie:

Stel je voor: een werkplek waar je moeiteloos kunt afwisselen tussen zitten en staan, waar ergonomie en comfort hand in hand gaan, en waar je productiviteit en welzijn elkaar versterken. Dit alles is mogelijk met een zit-sta bureau met elektrische bediening en een krachtige 2-motorige aandrijving. Dit geavanceerde bureau tilt je werkomgeving naar een geheel nieuw niveau en biedt je het ultieme comfort en de flexibiliteit die je nodig hebt om je werkdag optimaal te benutten.

Soepele en Stille Verstelling: Optimaal Comfort zonder Onderbreking

Een van de belangrijkste kenmerken van een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving is de soepele en stille verstelling. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een moeiteloze en geruisloze overgang tussen verschillende hoogte-instellingen, waardoor je ongestoord kunt werken en je kunt concentreren op je taken, zonder enige hinderlijke geluiden of schokken.

Dankzij de krachtige en betrouwbare BOSCH-motoren beweegt het bureau vloeiend en gelijkmatig omhoog en omlaag, waardoor je de gewenste hoogte kunt instellen met slechts een druk op de knop. Of je nu wilt zitten of staan, het aanpassen van de hoogte van het bureau is een moeiteloze handeling die je in staat stelt om je werkhouding eenvoudig en snel te veranderen. De hoogte is verstelbaar van 64,5 cm tot 130,5 cm.

De soepele verstelling is niet alleen comfortabel, maar ook ergonomisch verantwoord. Het zorgt ervoor dat je zonder enige inspanning je bureau kunt aanpassen naar de optimale hoogte die past bij jouw lichaam en behoeften. Of je nu een zittende vergadering hebt of actief wilt staan tijdens het werken, het zit-sta bureau past zich naadloos aan jouw wensen aan, waardoor je de hele dag door in een gezonde en comfortabele werkhouding kunt blijven.

Daarnaast zorgt de stille verstelling ervoor dat je werkomgeving vrij blijft van storende geluiden. Geen luide motorgeluiden of plotselinge bewegingen die je afleiden of anderen storen. Met een zit-sta bureau met een 2-motorige aandrijving kun je in alle rust en concentratie werken, zonder gestoord te worden door ongewenste geluiden. Dit draagt bij aan een harmonieuze en productieve werkomgeving, waarin je ongestoord je taken kunt uitvoeren.

Ervaar het plezier van soepele en stille verstelling met een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving. Geniet van het moeiteloos veranderen van je werkhouding zonder enige onderbreking, en profiteer van het comfort en de ergonomie die deze geavanceerde technologie biedt. Werk in alle rust en concentratie, terwijl je de volledige controle hebt over je werkomgeving. Met een zit-sta bureau met een soepele en stille verstelling creëer je de ideale werkomgeving voor maximale productiviteit en welzijn.

Gezonde Werkhouding en Ergonomie: Optimaal Comfort en Ondersteuning

Een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving biedt niet alleen het gemak van hoogteverstelling, maar speelt ook een essentiële rol bij het bevorderen van een gezonde werkhouding en ergonomie. Met dit geavanceerde bureausysteem kun je je werkplek aanpassen aan jouw lichaamsbehoeften en de ergonomische richtlijnen volgen voor een optimale ondersteuning tijdens het werken.

Een gezonde werkhouding is van groot belang om lichamelijke klachten en vermoeidheid te voorkomen. Met een zit-sta bureau kun je eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan, waardoor je spieren actief blijven en de belasting op je rug, nek en schouders wordt verminderd. Door regelmatig van houding te veranderen, kun je de druk op specifieke spiergroepen verlichten en de bloedcirculatie stimuleren, wat resulteert in meer energie en een verhoogde productiviteit gedurende de dag.

Daarnaast kun je met een zit-sta bureau met elektrische bediening de hoogte van het bureaublad nauwkeurig instellen op de juiste ergonomische positie. Dit betekent dat je je bureau kunt aanpassen aan de ideale hoogte voor je zithouding, waarbij je armen in een hoek van 90 graden rusten op het bureau en je ogen op dezelfde hoogte zijn als het computerscherm. Op deze manier worden je nek en rug ontlast en voorkom je onnodige spanning en vermoeidheid.

Bovendien kunnen zit-sta bureaus vaak worden uitgerust met extra ergonomische accessoires, zoals monitorarmen, documenthouders en toetsenbordplateaus, om een optimale werkhouding te bevorderen. Deze accessoires zorgen ervoor dat je werkomgeving ergonomisch is ingericht en bieden extra comfort en ondersteuning tijdens het werken.

Investeer in een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving om een gezonde werkhouding en ergonomie te bevorderen. Profiteer van de mogelijkheid om af te wisselen tussen zitten en staan, pas je bureau aan op de ideale hoogte en voeg ergonomische accessoires toe om een optimale ondersteuning te bieden. Met een focus op gezondheid en ergonomie creëer je een werkomgeving die bijdraagt aan je welzijn en productiviteit, en kun je met plezier en comfort aan het werk blijven.

Aanpasbaarheid aan Persoonlijke Voorkeuren: Creëer jouw Ideale Werkplek

Een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving biedt een uitgebreide aanpasbaarheid om te voldoen aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Met dit geavanceerde bureausysteem kun je jouw werkplek volledig afstemmen op jouw wensen en comfort, zodat je in een omgeving kunt werken die optimaal aansluit bij jouw individuele stijl en werkgewoonten.

Het elektrisch verstelbare zit-sta bureau maakt het mogelijk om de hoogte van het bureaublad moeiteloos aan te passen met behulp van de bedieningsknoppen. Je kunt het bureau eenvoudig omhoog of omlaag bewegen om de gewenste hoogte te bereiken. Of je nu liever zittend werkt, staand werkt of een combinatie van beide, het bureau kan worden aangepast aan jouw voorkeurspositie, waardoor je comfortabel en productief kunt blijven werken gedurende de dag.

Daarnaast kun je bij een zit-sta bureau met elektrische bediening vaak ook andere instellingen personaliseren, zoals de snelheid van hoogteverstelling en de mogelijkheid om favoriete hoogteposities op te slaan. Het bureau beschikt over een digitale memory display met vier standen, inclusief een gratis memory display als onderdeel van de thuiswerkactie. Deze functies stellen je in staat om het bureau aan te passen aan jouw specifieke werkgewoonten en voorkeuren, zodat je met een druk op de knop kunt overschakelen naar jouw favoriete instellingen.

Bovendien bieden zit-sta bureaus vaak extra opties voor aanpassingen, zoals verschillende kleuropties voor het bureaublad, keuze uit diverse afwerkingen en materialen voor het frame, en mogelijkheden om accessoires toe te voegen die bij jouw behoeften passen. Hierdoor kun je jouw zit-sta bureau volledig personaliseren en een werkplek creëren die niet alleen ergonomisch verantwoord is, maar ook esthetisch aansluit bij jouw kantoorinrichting en persoonlijke stijl.

Met de aanpasbaarheid van een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving kun je jouw ideale werkplek creëren. Pas de hoogte aan, stel persoonlijke voorkeursposities in en kies uit diverse kleuren en materialen om een bureau te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften en smaak. Door te investeren in een zit-sta bureau dat aanpasbaar is aan jouw persoonlijke voorkeuren, kun je optimaal comfort ervaren en jouw productiviteit naar een hoger niveau tillen.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Een Bureau voor de Toekomst

Bij de keuze voor een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving profiteer je niet alleen van de vele verstelmogelijkheden en ergonomische voordelen, maar ook van duurzaamheid en kwaliteit. Deze bureaus zijn ontworpen om langdurig mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor de lange termijn.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van moderne kantoormeubelen, en zit-sta bureaus vormen daarop geen uitzondering. Deze bureaus worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en onderdelen die zorgen voor stabiliteit, stevigheid en een lange levensduur. Het frame is vaak gemaakt van robuust metaal, zoals staal of aluminium, wat zorgt voor een solide constructie die bestand is tegen dagelijkse belasting en beweging. Bovendien is het bureau 100% recyclebaar en voldoet het aan de EN 527-1, EN 527-2 en NPR 1813 normeringen.

Daarnaast wordt bij de productie van zit-sta bureaus met aandacht gekeken naar duurzame en milieuvriendelijke aspecten. Fabrikanten streven ernaar om materialen te gebruiken die recyclebaar zijn en voldoen aan milieunormen. Hierdoor wordt niet alleen de duurzaamheid van het product zelf bevorderd, maar ook bijgedragen aan een verantwoorde omgang met natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

De kwaliteit van een zit-sta bureau met elektrische bediening en een 2-motorige aandrijving komt tot uiting in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het mechanisme en de componenten. Deze bureaus zijn ontworpen en getest om vele jaren probleemloos gebruik te garanderen. De elektrische aandrijvingssystemen zijn vaak voorzien van stille en krachtige motoren die soepele hoogteverstelling mogelijk maken zonder storende geluiden of trillingen. Het stroomverbruik in "slaapstand" is slechts 0,3W, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie.

Bovendien worden zit-sta bureaus met zorg vervaardigd en ondergaan ze strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de