Altijd gratis montage en bezorging

Professionele klantenservice op maat

7000m2 showroom in Zwolle & Amersfoort

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
 1. -31%
  Rating:
  0%
  Viasit Drumback Bureaustoel | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 269,00 Excl. BTW Normale prijs € 390,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 2. -20%
  Rating:
  0%
  Viasit Toleo NPR Bureaustoel | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 399,00 Excl. BTW Normale prijs € 499,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 3. -20%
  Rating:
  0%
  Viasit Toleo NPR Netweave Bureaustoel | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 399,00 Excl. BTW Normale prijs € 499,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 4. -24%
  Rating:
  0%
  Viasit Newback Bureaustoel | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 359,00 Excl. BTW Normale prijs € 470,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 5. -35%
  Rating:
  0%
  Viasit Newback Bureaustoel + Neksteun | Thuiswerk actie!
  Speciale prijs € 425,00 Excl. BTW Normale prijs € 650,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
 6. -16%
  Rating:
  0%
  Sedus Se:fit Kruk | Thuiswerk Actie!
  Speciale prijs € 159,00 Excl. BTW Normale prijs € 190,00 Excl. BTW
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina

Bureaustoelen

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in bureaustoelen . Niet zo gek natuurlijk, nu meer mensen al dan niet noodgedwongen thuis werken en dat ook blijven doen. Incidenteel kun je nog best een keer aan de keukentafel werken, wordt het structureel dan is het creëren van een goede werkruimte evident. Daar hoort zeker een goede bureaustoel bij. Met een bevestigde bureaustoel voorkom je ernstige klachten aan de spieren en dan specifieke rug, nek en schouders.

Enorm groot aanbod bureaustoelen

Er zijn meer dan voldoende redenen om te bepalen waarom je bureaustoelen juist bij Pijlman Kantoormeubelen koopt. In de eerste instanties vindt u het enorme aanbod aan bureaustoelen dat u bij Pijlman Kantoormeubelen kunt kopen. Het moet dus al heel raar lopen wil daar niet precies die stoel bij zitten die jij in je hoofd hebt. Pijlman levert door heel Nederland aan beide zakelijke markt en de particulier.

Richt ook thuis een ergonomische werkplek in

Het feit dat de vraag naar bureau stoelen groeien, heeft zeker te maken met corona en het feit dat meer en meer mensen thuis werken. Werk je slechts zo nu en dan eens thuis, dan lukt dat vaak wel aan de keukentafel. Werk je structureel thuis, dan is het inrichten van een eigen werkplek erg verstandig. Zeker ook thuis hoort ergonomie een belangrijke rol te spelen, dat begint het starten van de juiste houding. Dat kan met de bureaustoelen van Pijlman die voldoen aan de ARBO-NEN normen, volledig instelbaar zijn gemakkelijk wordt om de juiste ergonomische zithouding aan te nemen. Je verleden de bureaustoelen immers gemakkelijk aan, bijvoorbeeld aan de hand van je lengte en gewicht. Door voor een ergonomische bureaustoel te kiezen, voorkom je spieren aan specifieke nek, schouders en spieren.

Een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

De bureaustoelen die voldoen, voldoen allemaal aan de normen en ook de regels zoals die zijn vastgelegd door de Arbo . Je koopt dus steeds bureaustoelen van de beste kwaliteit, die tegen een prijs- kwaliteitsverhoudingen verkocht worden. Pijlman Kantoormeubelen werkt met alleen bureaustoelen van de beste en bekende merken. Over de uitvoeringen, maten en kleuren hoef je al helemaal geen zorgen te maken, want de voorraad bureaustoelen is ingrijpend. Je vindt die voorraad online, maar kunt gebruiken ook de showrooms in Zwolle en Amersfoort bezoeken.

De werkplekinrichter bij uitstek

Wil je wel de beste stoelen maar is het budget minder ruim? Bekijk dan het aanbod tweedehands bureaustoelen die de werkplekinrichter te bieden heeft. De onderzoeken worden gecontroleerd en gegarandeerde kwaliteit bieden. Ook de tweedehands bureaustoelen zijn van de beste kwaliteit en voldoen nog gewoon aan alle normen. Het is dus goede zaken doen bij de specialist met showrooms in Zwolle en Amersfoort.

Bekijk ook de rest van het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen

Neem zeker ook de tijd om de rest van het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen tot je te nemen, helemaal je bureau gevonden hebt. Wilt u de specialist heeft alles in huis om een ​​complete werkplek in te richten. Behalve bureaustoelen heeft Pijlman Kantoormeubelen ook bureaus, kasten, horeca meubilair,banken en fauteuils, magazijn inrichtingen en accessoires. Ook nu geldt dat Pijlman je geschikt meubilair kan bieden dat weliswaar al gebruikt is, maar nog steeds in zeer goede staat is en nog prima een aantal jaren mee kan. En uiteraard zijn gebruikte producten goedkoper in aanschaf dan nieuw meubilair. Bovendien krijg je bij Pijlman Kantoormeubelen ook gewoon garantie op tweedehands meubilair. Het zegt veel over de geleverde kwaliteit en over het vertrouwen dat ze bij Pijlman in de eigen producten hebben.

Wat te denken van een bureaustoel annex fietsstoel

Kijken we naar het enorme aanbod bureaustoelen dan vallen een aantal stoelen meteen op. Wat dacht je van de bureaufiets, want die is ook opgenomen in het aanbod van Pijlman Kantoormeubelen. Deze zeer dynamische bureaustoel/fiets maakt het combineren van effectief werken met een gezonde dosis lichaamsbeweging mogelijk. Ook al bijzonder is de stoel die corechair genoemd wordt. Deze bureaustoel activeert en versterkt de rompspieren. Met versterkte spieren word je houding beter terwijl er ook sprake is van een betere doorbloeding. Met de corechair voorkom je de negatieve gevolgen van statisch zitten, en juist dat is iets wat doorgaans voor problemen zorgt. Het mechanische core gedeelte van de stoel is revolutionair en wordt aangeboden door Viasit. Bij Pijlman Kantoormeubelen werkt men overigens alleen met de beste en bekendste merken.Kwaliteit verzekerd dus. En ook de nieuwe stoelen van deze merken zijn niet op voorhand heel erg duur.

De Toro biedt het hoogste level aan comfort

Ook zeer bijzonder is de bureaustoel Toro, een zeer luxe stoel, al eveneens van Viasit. Deze bureaustoel kun je met recht hoogwaardig noemen en bovendien is de stoel geproduceerd van natuurlijke materialen. Deze stoel biedt onmiskenbaar het hoogste level aan comfort. De stoel is eveneens ontwikkeld volgens alle ergonomische eisen. De stoel heeft armleggers en is eventueel uit te breiden met een hoofdsteun. En zo zijn de ontwerpen, de kleuren en de extra’s die een bureaustoel kan bieden zeer divers. Wat betreft de nieuwe bureaustoelen werkt Pijlman Kantoormeubelen alleen met de gerenommeerde merken. Daarnaast koopt Pijlman regelmatig grote partijen gebruikte bureaustoelen in. Ook dat aanbod is bijzonder interessant. Het zijn stuk voor stuk nog prima stoelen die nog gewoon aan alle eisen en normen voldoen. Verschil is echter de prijs. Voor de gebruikte bureaustoelen ben je uiteraard minder geld kwijt dan wanneer je kiest voor een nieuwe bureaustoel. En nogmaals, over de kwaliteit van de stoel hoeft niemand zich zorgen te maken. Want de kwaliteit is gewoon uitstekend te noemen.

Gigantische voorraad en zeer hoge prijzen

Voor stoelen en voor de inrichting van de rest van je werkkamer thuis of voor je kantoor weet je dus waar je moet zijn. Het is beslist de moeite waard om zaken te doen met Pijlman Kantoormeubelen.