Werkstoelen

Foto-tabel Lijst

1-24 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-24 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Werkstoelen

Een goede sta- en zithouding is van groot belang voor uzelf en uw werknemers. Een werkstoel, sta-hulp of zadelkruk van Pijlman kantoormeubelen combineert maximale bewegingsvrijheid met de juiste ergonomie en voorkomt daardoor onnodig ziekteverzuim.

Onze werkstoelen kunnen voor de meest uiteenlopende situaties worden ingezet. U kunt daarbij denken aan loketstoelen voor een ergonomisch verantwoorde zithouding aan een hoog werkvlak, de taboeret bij kortdurend zittend werk en de sta-hulp biedt uitkomst in situaties waarbij een werknemer langdurig op het zelfde punt moet blijven staan. Voor nagenoeg elke situatie kunnen wij een uitkomst bieden.

Pijlman kantoormeubelen in Zwolle is gespecialiseerd in zitmeubilair die ontwikkeld zijn voor alle mogelijke werkplekken. Dus bent u opzoek naar een werkstoel dan graag wij graag samen met u opzoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Bestel gemakkelijk in onze webshop of kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze vakkundige verkopers.


Scroll
naar boven