7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Kantoortafels

Kantoortafels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Kantoortafels kopen

Bij Pijlman kantoormeubelen vindt u allerlei verschillende soorten, maten en kleuren kantoortafels. We kunnen bureaus leveren maar ook volledige werkplekken inrichten. We hebben een ruim aanbod op het gebied van tafels zoals: bureaus, vergadertafels, kantinetafels en sta-tafels. Voor al uw wensen kunnen we een passende oplossing bieden!

Kantoortafels

Kantoortafels zijn erg belangrijk voor uw werkomgeving. Naast dat ze een grote invloed hebben op de uitstraling van uw interieur hebben ze ook een functionaliteit die hedendaags onmisbaar is binnen kantoren. We kunnen voor elke ruimte de juiste oplossing bieden. Afhankelijk van uw wensen stellen we de juiste bureau samen. Heeft u al wel eens nagedacht of een kantoortafel met een elektrische bediening wat voor u is? Wist u trouwens ook al dat de tafel is ontstaan in de tijd dat de mens met gereedschap leerde werken? Het hoofddoel van de tafel was destijds om primaire activiteiten te vereenvoudigen. Tegenwoordig gebruiken we nog steeds de tafels voor hetzelfde doeleinde. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld eten, studeren en werken.

Bureaus

Op uw werkplek heeft u natuurlijk ook een bureau nodig. Op het gebied van bureaus bieden we ook een breed scala aan met verschillende opties. Onze aanbod varieert van diverse poten en onderstellen tot aan verstelbare bureaus en hoekbureaus. Kijk voor onze bureau aanbod de pagina bureaus.

Vergadertafels

Naast de werkplekken moet er ook waarschijnlijk overlegd worden op kantoor. Het type vergadertafel dat u gebruikt zegt veel over de cultuur van uw bedrijf. We hebben een groot assortiment met betrekking tot vergadertafels. We zullen altijd samen met u brainstormen om de beste en meest geschikte tafel uit te kiezen die binnen de visie van de organisatie past. Bekijk onze vergadertafels door naar de betreffende pagina te gaan.

Kantoortafels bij Pijlman Kantoormeubelen

Pijlman Kantoormeubelen heeft een mooi assortiment kantoortafels samengesteld. Binnen ons assortiment hebben we altijd wel een passend model ongeacht uw wensen en budget. Neem gerust een kijk in onze webshop voor de mogelijkheden omtrent een kantoortafel. Daarnaast beschikken we ook over tweedehands tafels. Goedkopere modellen met hoge kwaliteit. Mocht u er niet uit komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of brengt u een bezoek aan onze showroom in Zwolle. Onze professionals helpen u graag verder!