Altijd gratis montage en bezorging

Professionele klantenservice op maat

7000m2 showroom in Zwolle & Amersfoort

Bureaus / Tafels

Bureaus / Tafels

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 218

per pagina
 1. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. btw Normale prijs € 494,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 2. -7%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 120 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. btw Normale prijs € 460,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 3. -7%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 100 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. btw Normale prijs € 460,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 4. -7%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 160 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. btw Normale prijs € 460,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 5. -7%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 140 x 70cm
  Speciale prijs € 429,00 Excl. btw Normale prijs € 460,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 6. -15%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 100cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. btw Normale prijs € 494,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 7. -13%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 180 x 80cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. btw Normale prijs € 483,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 8. -14%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 200 x 80cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. btw Normale prijs € 489,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
 9. -9%
  Rating:
  0%
  Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch | 160 x 60 cm
  Speciale prijs € 419,00 Excl. btw Normale prijs € 460,00 Excl. btw
  Snel bekijken!
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 218

per pagina

De bureaus van Pijlman kantoormeubelen

Een bureau is de basis voor een goede werkplek. Samen met de juiste bureaustoel draagt een goed bureau bij aan de juiste werkhouding voor u of uw werknemers. Alle bureaus waaronder het zit-sta bureau die u in onze webshop vindt zijn in hoogte verstelbaar zodat er een ergonomisch verantwoorde werkplek kan worden gerealiseerd. De juiste zithouding verkomt dat er typische bureauklachten zoals rug- of nekpijn ontstaan.

Daarnaast bepaald het bureau voor een groot deel de uitstraling van uw kantoor. Een mooi ingerichte werkplek heeft een positief effect op de productiviteit van de werkomgeving. Wij bieden u een ruim assortiment bureaus en tafels waarin alle opties qua kleuren en uitsttraling mogelijk zijn. Verschillende onderstellen zijn te combineren met tal van bureaubladen zodat binnen elk budget en binnen elke smaak een mooi geheel is samen te stellen.

Wij verdelen onze bureaus onder in de volgende drie groepen, namelijk instelbare bureaus, handmatige instelbare bureaus en zit-sta bureaus. Samen met een goede bureaustoel, het beeldscherm op de juiste hoogte en eventueel een voetensteun, creëert u een zithouding die veelvoorkomende lichamelijke klachten bij uzelf of uw personeel kan voorkomen.

Instelbaar bureau
Vandaag de dag zijn de meeste werkplekken voorzien van een verstelbaar bureau zodat deze op de juiste hoogte kan worden ingesteld voor de persoon die gebruik maakt van de werkplek. Het op de juiste hoogte instellen van dit type bureau kan met behulp van een inbussleutel of schroevendraaier. Hierbij is het belangrijk dat het bureau wordt ingesteld op een hoogte waarbij de werknemer een ergonomische zithouding aan kan nemen en het beeldscherm de juiste hoogte wordt gepositioneerd.

De hoogte van een instelbaar bureau is doorgaans minimaal 62 centimeter en maximaal 86 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Handmatig instelbaar bureau
Met een handmatig instelbaar bureau heeft u de mogelijkheid om in een handomdraai het bureau op de juiste hoogte in te stellen en zo een goede ergonomische werkhouding aan te kunnen nemen. Tevens kan dit type bureau een uitkomst bieden wanneer verschillende personen gebruik maken van hetzelfde bureau, de zogenaamde flex-werkplek. Zo kan iedere gebruiker van het bureau een goede werkhouding aannemen zonder veel moeite te hoeven doen om het bureau op de juiste hoogte in te stellen. In de praktijk worden instelbare bureaus waarbij gereedschap nodig is om de hoogte in te stellen doorgaans niet correct ingesteld wanneer er voor een kortere periode gebruik van wordt gemaakt, met alle gevolgen van dien zoals rug- of nekklachten.

De hoogte van een handmatig instelbaar bureau is minimaal 62 centimeter en maximaal 88 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Zit-sta bureau
Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig af te wisselen tussen staand en zittend werken. Doormiddel van een druk op de knop, elektrisch in hoogte instelbaar door middel van 1 motor of 2 motoren of draai aan de handslinger stelt u het bureau in op de juiste hoogte voor een ergonomische zithouding of op de juiste hoogte om staand te werken. De hoogte van een zit-sta bureau is minimaal 65 centimeter en maximaal 130 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Het lichaam van een mens is niet gemaakt om gedurende een langere tijd te zitten. Deze statische belasting van het lichaam kan de oorzaak zijn van veelvoorkomende klachten aan de rug, nek of armen. Een zit-sta bureau biedt in veel gevallen de uitkomst om dergelijke klachten te voorkomen en stimuleerd de geest. Zitten met staan afwisselen geeft energie en pikkelt de geest. Onderzoek heeft aangetoond dat zittend werken afgewisseld met staand werken niet alleen lichamelijke klachten voorkomt maar ook zorgt voor minder vermoeide werknemers. Hierdoor verhoogd u dus de productiviteit en verdiend u uw investering sneller terug dan u misschien zou denken.