Bureaus

Bureaus

Foto-tabel Lijst

1-24 of 168

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-24 of 168

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De bureaus van Pijlman kantoormeubelen - De Werkplekinrichter

Een bureau is de basis voor een goede werkplek. Samen met de juiste bureaustoel draagt een goed bureau bij aan de juiste werkhouding voor u of uw werknemers. Alle bureaus waaronder het zit-sta bureau die u in onze webshop vindt zijn in hoogte verstelbaar zodat er een ergonomisch verantwoorde werkplek kan worden gerealiseerd. De juiste zithouding verkomt dat er typerende bureauklachten zoals aan rug- of nek ontstaan.

Daarnaast bepaald het bureau voor een groot deel de uitstraling van uw kantoor. Een mooi ingerichte werkplek heeft een positief effect op de productiviteit van de werknemers. Wij bieden u een ruim assortiment bureaus, Zit sta bureau's  en tafels waarin alle opties qua kleuren en uitsttraling mogelijk zijn. Verschillende onderstellen zijn te combineren met tal vandecors bureaubladen, zodat binnen elk budget en smaak een mooi geheel is samen te stellen.

Wij verdelen onze bureaus onder in de volgende drie groepen, namelijk instelbare bureaus, handmatige instelbare bureaus en zit-sta bureaus. Samen met een goede bureaustoel, het beeldscherm op de juiste hoogte en eventueel een voetensteun, creëert u een zithouding die veelvoorkomende lichamelijke klachten bij uzelf of uw personeel kan voorkomen.

Instelbaar bureau
Vandaag de dag zijn de meeste werkplekken voorzien van een verstelbaar bureau zodat deze op de juiste hoogte kan worden ingesteld voor de persoon die gebruik maakt van de werkplek. De juiste werk hoogte is in te stellen  met behulp van een inbussleutel of schroevendraaier. Hierbij is het belangrijk dat het bureau wordt ingesteld op een hoogte waarbij de werknemer een ergonomisch verantwoorde zit -sta houding aan kan nemen en het beeldscherm de juiste hoogte wordt gepositioneerd.

De hoogte van een instelbaar bureau is doorgaans minimaal 62 centimeter en maximaal 86 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Handmatig instelbaar bureau
Met een handmatig instelbaar bureau heeft u de mogelijkheid om in een handomdraai het bureau op de juiste hoogte in te stellen en zo een goede ergonomische werkhouding aan te kunnen nemen. Tevens kan dit type bureau een uitkomst bieden wanneer verschillende personen gebruik maken van hetzelfde bureau, de zogenaamde flex-werkplek. Zo kan iedere gebruiker van het bureau een goede werkhouding aannemen zonder veel moeite te hoeven doen om het bureau op de juiste hoogte in te stellen. In de praktijk worden instelbare bureaus waarbij gereedschap nodig is om de hoogte in te stellen doorgaans niet correct ingesteld wanneer er voor een kortere periode gebruik van wordt gemaakt, met alle gevolgen van dien zoals rug- of nekklachten.

De hoogte van een handmatig instelbaar bureau is minimaal 62 centimeter en maximaal 88 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Zit-sta bureau
Een zit-sta bureau maakt het mogelijk om regelmatig af te wisselen tussen staand en zittend werken. Doormiddel van een druk op de knop, elektrisch in hoogte instelbaar door middel van 1 motor of 2 motoren of draai aan de handslinger stelt u het bureau in op de juiste hoogte voor een ergonomische zithouding of op de juiste hoogte om staand te werken. De hoogte van een zit-sta bureau is minimaal 65 centimeter en maximaal 130 centimeter, afhankelijk van het type waar u voor kiest.

Het lichaam van een mens is niet gemaakt om gedurende een langere tijd te zitten. Deze statische belasting van het lichaam kan de oorzaak zijn van veelvoorkomende klachten aan de rug, nek of armen. Een zit-sta bureau biedt in veel gevallen de uitkomst om dergelijke klachten te voorkomen en stimuleerd de geest. Zitten met staan afwisselen geeft energie en pikkelt de geest. Onderzoek heeft aangetoond dat zittend werken afgewisseld met staand werken niet alleen lichamelijke klachten voorkomt maar ook zorgt voor minder vermoeide werknemers. Hierdoor verhoogd u dus de productiviteit en verdiend u uw investering sneller terug dan u misschien zou denken.

 


Scroll
naar boven