contactformulier

contact Pijlman kantoormeubelen.

 

Pijlman kantoormeubelen is gevestigd aan de Baileystraat 10 te Zwolle en Maanlander 15 te Amersfoort

De Baileystraat is een straat op industrieterrein marslanden G. Het industrieterrein de Marslanden is gevestigd te Zwolle. 

Maanlander is een straat op industrieterrein Calveen te Amersfoort. 

De contact gegevens van Pijlman kantoormeubelen vindt u in onze webwinkel. Voor contact kunt u ons altijd telefonisch bereiken. tijdens openingstijden op 038-4609187 en buiten de standaard openingstijden om op 06-45235687. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen voor vragen over producten, leveringen en advies. Ook kunt u het contact-formulier invullen in onze webshop. Pijlman kantoormeubelen zal dan zo spoedig mogeljik contact met u opnemen.

 

Showroom Pijlman kantoormeubelen

Bezoek onze showroom voor een zeer complete indruk van het assortiment ergonomische kantoormeubelen, schoolinrichting en de inrichting voor uw thuiswerkplek. Mocht u buiten de standaard openingstijden een bezoek willen brengen aan onze kunt u altijd contact met ons opnemen, wij maken graag tijd voor u vrij. De koffie staat altijd klaar. De webshop van Pijlman kantoormeubelen wordt dagelijks onderhouden en aangevuld maar het complete assortiment, van de ergonomische bureaustoel, tot de roldeurkast, schuifdeurkast, draaideurkast, deskbike en ergonomische bureaustoel en de Zit-sta werkplek kunt u bekijken in onze showroom aan de Baileystraat 10 te Zwolle. U krijgt dan een indruk van de staat van het tweedehands assortiment zodat u nooit voor verassingen komt te staan. PIjlman kantoormeubelen stelt graag een complete inrichting van uw kantoor, bedrijf, school of thuiswerkplek samen waarbij nieuw en tweedehands wordt gecombineerd, waarbij al het meubilair zowel nieuw als tweedehands voldoet aan de ergonomische ontwikkelen. Alleen gerenomeerde merken worden online en in de showroom aangeboden, waaronder: Ahrend, BMA, Vitra, Comforto, Viasit, Interstuhl. De ergonomische inrichting voor elke werkplek is gekeurd en voldoet aan de Arbo-Nen normen.  Voor vragen over het online assortiment treft u een contact-formulier aan in onze webwinkel. Google op PIjlman Zwolle en binnen enkele ogenblikken vindt u al de gegevens over ons bedrijf. 

 

Online webwinkel Pijlman kantoormeubelen

De complete webwinkel van Pijlman kantoormeubelen geeft een goed overzicht van het assortiment van Pijlman kantoormeubelen Zwolle. Nieuw en tweedehands kantoormeubilair wordt aangeboden in onze webshop, maar er is nog veel meer. In ons magazijn aan de Baileystraat 10 te Zwolle krijgt u een volledige indruk van het assortiment van Pijlman kantoormeubelen. Online kopen en binnen enkele dagen geleverd krijgen, dat is de service van PIjlman kantoormeubelen. Pijlman kantoormeubelen levert en monteerd de complete inrichting van de werkplek op kantoor tot de thuiswerkplek. Onze deskundig monteurs geven u graag advies of de juiste zithouding en instel mogelijkheden van uw bureaustoel en bureau. In de webwinkel wordt de levertijd aangegeven. Het standaard assortiment leveren wij binnen enkele dagen, maatwerk heeft een levertijd in overeenstemming met de klant zal het maatwerk worden uitgeleverd.

 


Scroll
naar boven