7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Prosedia

Prosedia

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Ergonomische bureaustoel

We hebben het tegenwoordig als het gaat om kantoorinrichting kantoormeubelen allemaal vooral over ergonomie. Logisch, want door bijvoorbeeld te kiezen voor een ergonomische bureaustoel borg je de productiviteit gedurende de dag en houd jij je lichaam steeds gezond. Het zal werknemers als muziek in de oren klinken, want op die manier reduceer je het ziekteverzuim namelijk aanzienlijk. Ergonomie is ook thuis erg belangrijk, zeker nu steeds meer mensen vanwege Covid-19 besluiten thuis een werkplek in te richten.

Perfecte ondersteuning en volledig instelbaar

Laten we eens kijken naar de ergonomische bureaustoel. Het is goed te weten dat dit een bureaustoel is die helemaal ontworpen is naar het menselijk lichaam. De ergonomische bureaustoel biedt perfecte ondersteuning en daarnaast ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. De ergonomische bureaustoel is er voor iedereen, ongeacht of je nou dik of dun bent. De ergonomische bureaustoel is gemaakt omdat wij mensen nou eenmaal niet geschikt zijn om erg lang te zitten. Mensen willen bewegen en variatie, zo is ondertussen genoegzaam bekend. Om die reden is de stoel ook steeds dynamisch in te stellen.

De mens is niet gemaakt om te zitten 

Ieder lichaam is uniek en verschillend. Kies je voor een gewone bureaustoel, dan krijg je niet altijd de juiste ondersteuning. Bovendien zitten deze stoelen in tegenstelling tot de ergonomische bureaustoel niet altijd als gegoten. Doordat je de ergonomische bureaustoel helemaal naar wens in kunt stellen, krijg je altijd precies die ondersteuning die gewenst is en die past bij jouw lichaam. De stoel past zich aan het lichaam aan en garandeert de perfecte werkhouding. Zoals gesteld is de ergonomische bureaustoel volledig naar wens in te stellen en te bedienen.

Geen klachten bij gebruik van een ergonomische bureaustoel

 

Het is een feit dat de klachten die je oploopt bij een gewone bureaustoel bij een ergonomische bureaustoel niet aan de orde zijn. Dit zijn vooral klachten aan de nek, schouders en de rug. Als werkgever weet je dat mensen die op een gewone bureaustoel werken, sneller ziek thuis zitten. Het verzuim is groot. Dat geldt niet als je kiest voor een ergonomische bureaustoel. Mensen zijn bovendien bewezen productiever op een ergonomische bureaustoel en bovendien blijven mensen dan gezonder.

Zo werk je altijd klachtenvrij en ben je bovendien veel productiever

Met een ergonomische bureaustoel werk je heerlijk klachtenvrij en heb je altijd de juiste ondersteuning. De productiviteit wordt groter en mensen kunnen ook veel langer productiever zijn. Een ergonomische bureaustoel staat voor comfort en bovendien heb je steeds meer dan voldoende bewegingsvrijheid.

Meer dan alleen de ergonomische bureaustoel

Met de ergonomische bureaustoel is slechts één van onze kantoormeubelen benoemd. We hebben je uiteraard heel erg veel meer te bieden. Daarbij speelt ergonomie uiteraard wel steeds een prominente rol. We hebben je alles te bieden op het gebied van zitmeubilair bijvoorbeeld en dat in de vorm van fauteuils, vergaderstoelen, kantinestoelen, terrasmeubilair, werkstoelen, krukken en leerlingstoelen. Ook voor de leukste en meest trendy bureaus en tafels klop je bij voorkeur toch bij ons aan. Ons aanbod aan instelbare bureaus, zit-sta bureaus, kantinetafels, vergadertafels, aanbouwtafels, terrastafels en bureaubladen en statafels mag gerust indrukwekkend genoemd worden.

Natuurlijk hebben we ook aan opbergruimte gedach 

Ook aan opbergruimte in de vorm van kasten hebben we natuurlijk gedacht. Van roldeurkasten en schuifdeurkasten tot akoestische kasten en garderobekasten; we hebben het allemaal. Dat geldt ook voor ladeblokken en ook voor privékluizen kun je prima zaken met ons doen, zoals dat ook geldt wanneer je zoekt naar brandkasten en lockerkasten, waarmee we nog slechts een deel van ons aanbod genoemd hebben overigens.

Gebruikt meubilair van nog prima kwaliteit

 

We bieden behalve nieuwe ook gebruikte kantoormeubelen aan. Deze meubelen zijn van uitstekende kwaliteit want voor we ze te koop aanbieden worden ze gecontroleerd op mankementen en indien nodig gerepareerd. Uiteraard hebben de gebruikte kantoormeubelen een zeer vriendelijke prijs. En dat in de wetenschap dat je nog jarenlang plezier kunt beleven aan deze meubels. Omdat we regelmatig grote partijen gebruikt kantoormeubilair inkopen, is er steeds sprake van een wisselend aanbod. Daarom is het zeker de moeite waard om regelmatig eens naar ons mooie aanbod te kijken.

Ook het adres voor de onmisbare afvalbakken

Natuurlijk hebben we ook de leukste accessoires voor je in huis. Met die accessoires maak je elke werkplek helemaal af, ongeacht of dit nou op kantoor is of bij je thuis. Ons aanbod aan accessoires is breed met onder meer CPU houders, zichtschotten, scheidingswanden, voetsteunen, presentatiemiddelen, bureauaccessoires, laptoptassen, presentatiemiddelen, kantoormachines en de onmisbare afvalbakken.

We bieden je alles op het gebied van kantoorinrichting

 

En zo bieden we je simpelweg alles op het gebied van kantoorinrichting. We houden daarbij rekening met de gezondheid en dus de ergonomie, maar zeker ook met jouw portemonnee. Want behalve dat we de gebruikte kantoormeubelen tegen scherpe prijzen aanbieden, geldt dat ook voor de nieuwe en trendy meubelen die we in Zwolle, Amersfoort en Utrecht voor je klaar hebben staan. Behalve de kwalitatief uitstekende meubelen staan we ook te boek als een partner die steeds een perfecte service biedt en uiterst klantvriendelijk werkt. Zo leveren we de door jou bestelde producten door heel Nederland en België en zijn onze specialisten altijd bereid je bij te praten over ergonomie en om toelichting te geven over de beschikbare kantoormeubelen. Bovendien hebben we de beschikking over een eigen montagedienst. En ook zij zijn je graag van dienst.

Het is gewoon heel prettig zaken met ons doen

Het is dus gewoon prettig zaken met ons doen. Wij weten waar goed kantoormeubilair aan dient te voldoen en hanteren steeds de beste voorwaarden en prijzen. Bezoek dus onze showrooms in Zwolle, Amersfoort Utrecht. Zeker weten dat je daar slaagt. Want als wij het niet in huis hebben, dan vind je het echt nergens.