7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Oxidesk flexwerkplek 180 x 90cm | Pijlman kantoormeubelen

Oxidesk flexwerkplek | 180 x 90cm

Zit-sta bureau Ergo 2 Elektrisch Los onderstel - 65-130cm | Pijlman Kantoormeubelen

Zit-sta bureau Ergo 2 - Elektrisch los onderstel | 65-130cm

Onderstel zit-sta bureau Eco handslinger

  • Onderstel zit sta bureau
  • Breedte instelbaar 110-180cm.
  • Hoogte instelbaar 66-110cm.

 

€ 229,00 Excl. BTW
SKU
BZS1-SL-OS

Het Onderstel zit-sta bureau Eco handslinger is een hoogwaardig en duurzaam bureau-onderstel dat speciaal is ontworpen voor mensen die langdurig zitten tijdens hun werk. Dit onderstel heeft een unieke handslingerfunctie, waarmee u eenvoudig en snel kunt overschakelen van een zittende naar een staande positie, en vice versa.

Dit onderstel is vervaardigd uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen, waardoor het niet alleen lang meegaat, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Het frame is gemaakt van staal en is verstelbaar in hoogte, zodat het kan worden aangepast aan uw individuele behoeften. Bovendien is het onderstel voorzien van een kabelmanagementsysteem, dat ervoor zorgt dat uw werkplek netjes en georganiseerd blijft.

Het Onderstel zit-sta bureau Eco handslinger is geschikt voor gebruik in verschillende werkomgevingen, waaronder thuiskantoren, bedrijfskantoren en gemeenschappelijke werkruimtes. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor u snel kunt genieten van de voordelen van een ergonomische werkplek. Door te kunnen afwisselen tussen zitten en staan, vermindert u de kans op lichamelijke klachten en vermoeidheid, en verbetert u uw productiviteit en welzijn op lange termijn.

Al met al is het Onderstel zit-sta bureau Eco handslinger een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, hoogwaardig en ergonomisch bureau-onderstel dat zowel functioneel als stijlvol is.

  • In hoogte in te stellen 66-110cm.
  • Handslinger 
  • Kleuren wit, zwart en aluminium
 

 

   Gratis bezorging!

Wanneer u een bestelling plaatst bezorgen wij deze binnen Nederland, België en Duitsland geheel kosteloos. 

     Snelle levering!

Onze chauffeurs zullen uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afleveren mits de kantoormeubelen bij ons op voorraad zijn.

     Montage!

Onze ervaren monteurs monteren uw nieuwe bureaustoel, kantoorkast of bureau op vakkundige wijze en plaatsen deze op de plek die u aanwijst.
Als alles naar wens is nemen wij het verpakkingsmateriaal mee terug zodat u direct aan het werk kan op uw nieuwe werkplek.