7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina


Wat is NEN-EN 1335?

NEN-EN 1335 is een Europese norm die specifieke eisen stelt aan ergonomische kantoorstoelen. Deze norm is ontwikkeld om het zitcomfort en de gezondheid van gebruikers te waarborgen tijdens langdurig zitten op kantoor. Bij Pijlman Kantoormeubelen erkennen we het belang van een ergonomische werkomgeving en bieden we een ruime selectie van stoelen die voldoen aan deze belangrijke norm.

De NEN-EN 1335 norm heeft betrekking op verschillende essentiële aspecten van kantoorstoelen, waaronder de afmetingen, verstelbaarheid, en stabiliteit. De norm stelt ook eisen aan de constructie van de stoelen en de duurzaamheid van de materialen die worden gebruikt.

Door te voldoen aan de NEN-EN 1335 norm, kunnen gebruikers rekenen op stoelen die zijn ontworpen met oog voor ergonomie en comfort. De stoelen bieden optimale ondersteuning aan het lichaam, waardoor vermoeidheid en lichamelijke klachten worden verminderd. Dit draagt bij aan een gezonde werkhouding en verhoogt de productiviteit en tevredenheid van medewerkers.

Als u kiest voor NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen, investeert u in de gezondheid en het welzijn van uw personeel. Het voorkomen van rugklachten, nekpijn en andere fysieke ongemakken draagt bij aan een gezonde en positieve werkomgeving. Bovendien draagt de duurzaamheid van deze stoelen bij aan een verantwoord en milieuvriendelijk kantoorbeheer.

Onze collectie van NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen biedt verschillende modellen en designs om aan de behoeften van uw kantoorruimte te voldoen. Of u nu op zoek bent naar luxe lederen executive stoelen of functionele bureaustoelen, bij Pijlman Kantoormeubelen hebben we een divers aanbod om uit te kiezen.

Met de NEN-EN 1335 norm als leidraad, verzekeren we u van stoelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste ergonomische en veiligheidsstandaarden. Zo kunt u een gezonde en comfortabele werkplek creëren voor uw medewerkers en bijdragen aan hun welzijn en tevredenheid.

Ontdek onze uitgebreide collectie van NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen en investeer in de gezondheid en het comfort van uw werkomgeving. Bekijk ons aanbod op onze website en maak de juiste keuze voor uw kantoorinrichting. Bij Pijlman Kantoormeubelen staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale stoelen voor uw kantoor.Ergonomische Eigenschappen

Bij Pijlman Kantoormeubelen begrijpen we het belang van ergonomie op de werkplek en daarom bieden onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen uitstekende ergonomische eigenschappen. Deze eigenschappen zijn ontworpen om het zitcomfort te optimaliseren en het risico op lichamelijke klachten te verminderen, zelfs tijdens langdurig zitten.

 1. Verstelbare Zithoogte: Onze stoelen zijn voorzien van een verstelbare zithoogte, waardoor gebruikers de stoel kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften. Door de juiste zithoogte in te stellen, kunnen ze hun voeten stevig op de vloer plaatsen en een comfortabele houding aannemen.

 2. Lendensteun: Veel van onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn uitgerust met een lendensteun die zorgt voor extra ondersteuning van de onderrug. Deze steun voorkomt dat de rug hol gaat staan, wat vaak kan leiden tot rugklachten bij langdurig zitten.

 3. Verstelbare Armleuningen: De stoelen zijn voorzien van verstelbare armleuningen die kunnen worden aangepast aan de hoogte van het bureau en de voorkeur van de gebruiker. Dit helpt om de spanning in de schouders en nek te verminderen en zorgt voor een ontspannen werkhouding.

 4. Kantelmechanisme: Sommige stoelen zijn uitgerust met een kantelmechanisme dat het mogelijk maakt om de rugleuning en zitting samen te bewegen. Dit zorgt voor een dynamische zithouding en stimuleert actief zitten, waardoor de druk op de wervelkolom wordt verminderd.

 5. Ademende Materialen: Onze stoelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die ademend zijn en vochtregulerend werken. Dit helpt om transpiratie te voorkomen en zorgt voor een comfortabel zitklimaat, zelfs tijdens warme dagen.

 6. Diverse Modellen: Onze collectie NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen omvat verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende kantooromgevingen. Van comfortabele bureaustoelen voor dagelijks gebruik tot luxe executive stoelen voor directiekantoren, we hebben een divers aanbod om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Met deze ergonomische eigenschappen kunnen onze stoelen bijdragen aan een gezonde werkhouding en het voorkomen van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn en RSI. Een ergonomische werkplek zorgt voor een beter welzijn van medewerkers en verhoogt de productiviteit op lange termijn.

Ontdek onze collectie van NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen en ervaar de voordelen van ergonomisch zitten. Bij Pijlman Kantoormeubelen streven we naar de hoogste standaarden van comfort en kwaliteit om uw werkomgeving te optimaliseren en te zorgen voor een gezonde en tevreden werkomgeving.Gezondheid en Welzijn

Bij Pijlman Kantoormeubelen staan gezondheid en welzijn hoog in het vaandel. We begrijpen dat een gezonde werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Daarom zijn al onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zorgvuldig ontworpen om bij te dragen aan een gezonde en ergonomische werkhouding.

 1. Ruggezondheid: Door te kiezen voor een stoel die voldoet aan de NEN-EN 1335 norm, investeert u in de gezondheid van uw medewerkers. De ergonomische eigenschappen, zoals de verstelbare lendensteun en de juiste rugondersteuning, verminderen het risico op rugklachten en bevorderen een goede zithouding.

 2. Verhoogde Productiviteit: Een comfortabele en ergonomische werkomgeving kan de productiviteit van medewerkers aanzienlijk verhogen. Met onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen kunnen uw medewerkers zich beter concentreren en zich minder laten afleiden door ongemak of lichamelijke klachten.

 3. Preventie van Werkgerelateerde Klachten: Langdurig zitten in een ongezonde houding kan leiden tot werkgerelateerde klachten zoals RSI (Repetitive Strain Injury) en andere musculoskeletale aandoeningen. Onze stoelen met ergonomische eigenschappen helpen dergelijke klachten te voorkomen en bevorderen een gezonde werkomgeving.

 4. Comfortabel Werken: Comfort is een belangrijk aspect van welzijn op de werkplek. Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn ontworpen met het oog op ultiem comfort, zodat uw medewerkers zich prettig voelen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

 5. Energie en Vitaliteit: Een goede werkhouding en voldoende comfort dragen bij aan het behoud van energie en vitaliteit gedurende de werkdag. Medewerkers die zich energiek en comfortabel voelen, kunnen zich beter concentreren en zijn gemotiveerder om hun taken efficiënt uit te voeren.

 6. Werkplezier en Tevredenheid: Een ergonomische en gezonde werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. Wanneer medewerkers zich gewaardeerd voelen en een comfortabele werkplek hebben, heeft dit een positieve invloed op hun algehele werkplezier en tevredenheid.

Door te kiezen voor onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen toont u als werkgever uw betrokkenheid bij het welzijn van uw medewerkers. Investeren in ergonomisch verantwoorde stoelen is een stap in de richting van een gezonde en productieve werkomgeving. Bij Pijlman Kantoormeubelen bieden we u een uitgebreide selectie van NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen, zodat u de perfecte keuze kunt maken die past bij de behoeften van uw organisatie en uw medewerkers.Selectie en Kwaliteit

Bij Pijlman Kantoormeubelen hechten we veel waarde aan het bieden van een uitgebreide selectie van hoogwaardige NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft, daarom streven we ernaar om een gevarieerd assortiment stoelen aan te bieden die aan verschillende voorkeuren en eisen voldoen. Onze selectie omvat diverse modellen, stijlen en functies, zodat u de stoelen kunt kiezen die het beste bij uw bedrijf passen.

 1. Verschillende Stijlen: Ons aanbod van NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen omvat verschillende stijlen, variërend van modern en eigentijds tot klassiek en tijdloos. Of u nu op zoek bent naar stoelen die passen bij een strakke kantoorinrichting of juist een meer traditionele uitstraling wensen, bij Pijlman Kantoormeubelen vindt u de perfecte match.

 2. Materialen en Kleuren: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren. Van kunststof tot hoogwaardig leer, van neutrale tinten tot levendige kleuraccenten, we hebben stoelen die aan uw voorkeuren en branding voldoen.

 3. Verstelbare Opties: Om aan de ergonomische behoeften van uw medewerkers te voldoen, bieden we stoelen met verschillende verstelbare opties. Denk aan verstelbare rugleuningen, zithoogtes en armleuningen, waarmee de stoelen kunnen worden aangepast aan de individuele voorkeuren van uw medewerkers.

 4. Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die zich inzetten voor duurzaamheid en kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze stoelen.

 5. Deskundig Advies: Het kiezen van de juiste stoelen voor uw organisatie kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om ergonomische aspecten. Ons team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw kantoor.

Bij Pijlman Kantoormeubelen streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, zodat u tevreden bent met uw aankoop en de stoelen aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. We zijn trots op onze selectie van hoogwaardige NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen die bijdragen aan een gezonde, comfortabele en productieve werkomgeving voor uw medewerkers. Ontdek onze collectie stoelen en investeer in de kwaliteit en ergonomie die uw bedrijf verdient.Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Bij Pijlman Kantoormeubelen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid, en dit streven we ook na in onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen. We begrijpen dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Daarom werken we alleen samen met fabrikanten die dezelfde waarden delen en zich inzetten voor een milieuvriendelijke productie en materialen.

 1. Milieuvriendelijke Materialen: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen worden vervaardigd van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled kunststof en duurzaam hout. Hierdoor wordt de belasting op het milieu geminimaliseerd en dragen we bij aan een circulaire economie.

 2. Energiezuinige Productie: We werken samen met fabrikanten die energiezuinige productieprocessen hanteren en gebruik maken van groene energiebronnen. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot verminderd en wordt het milieu minder belast.

 3. Lange Levensduur: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn ontworpen en vervaardigd met oog voor duurzaamheid. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en vakmanschap, kunnen onze stoelen een lange levensduur hebben, waardoor ze minder snel hoeven te worden vervangen en bijdragen aan een verminderde afvalproductie.

 4. Kwaliteit en Garantie: We zijn ervan overtuigd dat onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom bieden we garantie op onze producten, zodat u zeker kunt zijn van een betrouwbare investering.

 5. Veiligheid: Naast duurzaamheid en betrouwbaarheid, staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat uw medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken.

Door te investeren in onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen, kiest u voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in uw kantoorinrichting. U draagt bij aan een groenere toekomst en creëert een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Met Pijlman Kantoormeubelen kunt u vertrouwen op stoelen die niet alleen aan hoge ergonomische normen voldoen, maar ook aan de waarden van duurzaamheid en betrouwbaarheid die we als bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.Een Gezonde Werkomgeving

Een gezonde werkomgeving is van essentieel belang voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen dragen bij aan het creëren van een ergonomisch verantwoorde en comfortabele werkplek die de gezondheid van uw medewerkers ondersteunt.

 1. Ergonomische Ondersteuning: De ergonomische eigenschappen van onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zorgen ervoor dat uw medewerkers in een natuurlijke en gezonde houding kunnen zitten. De stoelen zijn verstelbaar in hoogte, rugleuning en armleuningen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van uw medewerkers. Dit vermindert de kans op lichamelijke klachten, zoals rugpijn en nekpijn, en draagt bij aan een betere zithouding.

 2. Ondersteuning van de Rug en Wervelkolom: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn ontworpen om de rug en wervelkolom optimaal te ondersteunen. De rugleuning is ergonomisch gevormd en biedt voldoende steun aan de onderrug, wat helpt om rugklachten te voorkomen.

 3. Comfortabel Zitcomfort: Comfort is een belangrijk aspect van een gezonde werkplek. Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn voorzien van hoogwaardige zitkussens die zorgen voor een comfortabele zitervaring gedurende de hele werkdag.

 4. Ventilatie en Ademend Vermogen: Het ontwerp van onze stoelen zorgt voor een goede ventilatie en ademend vermogen, waardoor warmte en vocht worden afgevoerd. Dit draagt bij aan een aangenaam en fris zitklimaat, zelfs tijdens langdurig zitten.

 5. Bewegingsvrijheid: De bewegingsvrijheid die onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen bieden, stimuleert actief zitten en moedigt uw medewerkers aan om van houding te veranderen en regelmatig te bewegen. Dit bevordert de doorbloeding en vermindert de belasting van spieren en gewrichten.

Een gezonde werkomgeving heeft niet alleen voordelen voor uw medewerkers, maar ook voor uw bedrijf. Het kan het ziekteverzuim verminderen, de productiviteit verhogen en bijdragen aan een positieve werksfeer. Met onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen kunt u ervoor zorgen dat uw medewerkers in een gezonde en comfortabele omgeving kunnen werken, wat uiteindelijk leidt tot tevreden en gemotiveerd personeel. Investeer in de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers met Pijlman Kantoormeubelen en creëer een ergonomische en gezonde werkomgeving waarin uw medewerkers optimaal kunnen presteren.Ontdek Onze Collectie

Bij Pijlman Kantoormeubelen bieden we een uitgebreide collectie NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen die voldoen aan de hoogste ergonomische normen. Onze collectie omvat diverse modellen en stijlen, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften en uitstraling van uw kantooromgeving.

 1. Een Breed Assortiment: Onze collectie NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen omvat een breed scala aan modellen, van bureaustoelen tot vergaderstoelen en bezoekersstoelen. Elk model is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn ergonomische eigenschappen, duurzaamheid en stijlvol design.

 2. Verschillende Kleuren en Materialen: Onze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de inrichting en uitstraling van uw kantoor. Of u nu op zoek bent naar een klassieke zwarte bureaustoel of een opvallende gekleurde vergaderstoel, we hebben voor ieder wat wils.

 3. Flexibiliteit en Functionaliteit: Onze NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit en functionaliteit. Veel van onze stoelen zijn voorzien van verstelbare onderdelen, zoals hoogteverstelling, rugleuning en armleuningen, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van uw medewerkers.

 4. Hoogwaardige Kwaliteit: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden vakkundig vervaardigd om te voldoen aan de strenge normen van de NEN-EN 1335.

 5. Deskundig Advies: Het kiezen van de juiste stoelen voor uw kantoor kan een uitdagende taak zijn. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat elke werkomgeving uniek is, en we streven ernaar om stoelen te leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ontdek onze uitgebreide collectie NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen en creëer een gezonde, comfortabele en stijlvolle werkomgeving voor uw medewerkers. Bij Pijlman Kantoormeubelen vinden we het belangrijk om stoelen te bieden die niet alleen ergonomisch verantwoord zijn, maar ook bijdragen aan een inspirerende en efficiënte werkomgeving. Bekijk onze collectie online of breng een bezoek aan onze showroom in Amersfoort of Zwolle, waar u onze stoelen zelf kunt ervaren en uitproberen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen de perfecte stoelen te vinden die aansluiten bij de behoeften en wensen van uw kantoor. Investeer in de gezondheid en het comfort van uw medewerkers met de hoogwaardige NEN-EN 1335 gecertificeerde stoelen van Pijlman Kantoormeubelen.Contactgegevens:

Bij Pijlman Kantoormeubelen streven we ernaar om jouw ervaring met onze producten en diensten zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kantoor- en terrasmeubilair.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

 1. Telefoon:
  • Amersfoort: 033-7370258
  • Zwolle: 038-4609187
 2. E-mail:

Onze telefonische klantenservice is beschikbaar op werkdagen tijdens kantooruren. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met persoonlijk advies en beantwoorden al jouw vragen.