7000m2 showroom in Zwolle en Amersfoort

Professioneel advies op maat

Gratis bezorging boven €199

Zit sta bureau

Zit Sta bureau

Het zit sta bureau is een belangrijk onderdeel van "het nieuwe werken"  Flexibele werkplek, flexibele werkomgeving en flexibele houding. Het Zit-sta bureau maakt een werkplek flexibele doordat het zit sta bureau eenvouding en snel in hoogte in te stellen is de daardoor geschikt voor iedere lengte. Het zit-sta bureau wisselt staan af met zitten waardoor een actieve werkplek wordt gecreëerd. Het zit sta bureau stimuleert de spieren door de afwisselde houding van zitten en staan en de hersen doordat de afwisseling en met name het staand werken de hersen stimuleren actief te zijn. De spieren staan onder spanning waardoor de hersenen worden geactiveerd bezig te zijn. Het zit-sta bureau stimuleerd tevens de snelheid waarmee het werk wordt afgerond. Het zit sta bureau kan worden aangevuld met de wankelkruk en de up kruk 

 

Zit sta bureau geschikt voor flexibele werkomgeving

Door het gemak waarmee hst sta-zit bureau  in hoogte is in te stellen is de sta-zit werkplek goed in te zetten in de flexibele werkomgeving. Door het gemak waarmee het sta-zit bureau kan worden ingesteld in een hoogte welke past bij de lichaamslengte en houding kan de zit-sta werkplek door verschillende personen worden gebruikte. eenvoudig kan een juiste hoogte worden ingesteld en is een werkplek en werkomgeving niet meer persoonsgebonden.

 

Het zit-sta bureau op proef

Pijlman kantoormeubelen levert een zit-sta bureau bij u af. Of het nu op uw bedrijf, school of de thuiswerkplek is de sta-zit werkplek wordt geleverd en gemonteerd zodat deze in gebruikt kan worden genomen. U kunt het sta-zit bureau proberen en op deze manier ontdekken of staand werken bij u past. Enige tijd is nodig om te wennen aan de nieuwe werkplek, immers wij zijn gewend zittende te werken. Wanneer u eenmaal gewend bent aan de afwisseling tussen zittend en staand werken zal u ervaren dat u langer fit, actief en allert blijft. staand werken zet de hersen aan tot werken, bewegen en werken. 

 

Het zit sta bureau gratis bezorgt.

Een vakkundig en deskundig team aan vakmensen brengen het zit-sta bureau gratis bij u thuis. Door geheel nederland, waaronder Assen, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Almere, Amersfoort en Zwolle. Het zit-sta bureau wordt bij u afgeleverd en gemonteerd, waarna de juiste instructies er voor zorgen dat u gelijk aan het werk kan. zitten of staan, beide mogelijkheden maken uw nieuwe werkplek tot een arbo verantwoorde werkplek of het nu voor uw bedrijf, school of thuis is, in alle gevallen is het van groot belang te denken aan de juiste werkhouding ter voorkomen van lichamelijke klachten, immers vaak werkt u 8 uur per dag.